kenapa lelaki kacak tidak menjadi rebutan???

assalamualaikum...=))

    Sebelum aku memulakan langkah bicara...aku nak tanya satu soalan boleh??...soalannya xde la susah mane..gampang aja.. soalannya berbunyi begini ------> anda rasa anda kacak??? ermmm...dah2...xyah nak fikir-fikir...kacak ke x terserah pada anda...percaya atau tidak jom kita same2 merungkai persoalan yang belum pasti terjawab...waaaahhhh..ape aku melalut nie???


hans isaac



    Tapi aku dah tau jawapan korang....mesti jawapannya berbunyi camni ------>  " uit..ape punya soalan daaa...mesti ar kacak...semua awek tergila-gilakan wa kot...wa je yang jual mahal..hihihi..."  xpe2..arinie aku kasi chance untuk korang...kepada mamat-mamat kacak di luar sana, bersedia la menerima penangan daripada aku nie..hahahaha... bukan semua wanita mengejar kacak semata-mata kerana disebalik wajah kacak itu tersirat seribu makna...chewaahhh...sesuka hati aku je kan..muahaha.......jom..check it out!!!

  • Lelaki kacak control macho
      Biasa kalau kita tengok lelaki kacak nie mesti control macho kan... betol x?? yela...nak jaga imej la kononnya...saja nak bagi awek cun tengok n then bagi diorang jatuh pengsan sebab tersangat macho...adeehhh..ada jugak lelaki camni?? ingat aku sorang je yang control cun..hahahaha...

control cun la plak minah ni...


  • Lelaki kacak kasanova
    Yang ni memang confirm la kan...pasal awek xde hal punya..small matter la bro..petik jari je teros dapat.. lagipun wanita memang nak cari yang kacak je kan...jadi awek num 3, num5, num 10 pun xkisah... janji i dapat jadi awek u....wak lu...helloo gurlz...come on la..xde maknanye kacak kalau ko x bahagia...lagi satu, yang wanita pulak kalau dapat bf kacak mesti bangga giler kan..tergedik-gedik tayang dekat member...hehehe...so..fikir-fikir la...kalau kacak macam aaron aziz berbaloi la jugak...muahahaha..tapi sesetengah lelaki kacak yang setia pun ade jugak...(saje nak amik hati)..hahaha

aaron aziz


  • Lelaki kacak sangat memilih
     owh..for sure la kan...lelaki kacak mesti la nak awek yang cun2..mantap lagi hot gitu..ade umppp!!! hahaha... yang biasa2 diorang xlayan la beb.. it's not my taste okeyyyyyyy....diorang mesti nak cari yang glamor... ala-ala artis...at least ala-ala fasha sandha @ nora danish.. nanti nak jalan sebelah xde la fikir dua tiga kali...bujet semua orang jelus tengok.. pastu orang akan cakap camni ------> " perghhh..cun siot awek mamat nie..." ...lepas 2 ape lagi..bangga ar orang cakap camtu...tengah duk syok bangga sambil berbisik dalam hati ------> "aaaa...baru hang tau sape yang kacak sebenarnya.."...hahaha...


nora danish
  • Lelaki kacak pandai mengayat
     waaahhhh...yang nie memang ar..kalau bagi diorang wat ayat gerenti dapat A+...boleh kalah a.samad said...hahaha... susunan ayat memang power dan cukup berbisa buat wanita...kalau wanita dengar boleh kena strok..gout...histeria dan macam-macam lagi la...hehehe...so..kalau korang xnak kena penyakit..hati-hati okey...huhuhu..


kamal adli

p/s : gambar hiasan semata-mata

8 comments:

Gie said...

rase nak tampo laju2.. baca blog ko nih..

my new story said...

hahaha..ko pehal..?? ilek ar...hihi..

Gie said...

ko tak letak pun gmbar aq kat post ko nih..

my new story said...

ingt ko artis ke??hahaha

DaRk ViRusZ said...

npe gmbr aq pun xdop ni??????

my new story said...

xpayoh nk puro2 pelik..meme xdop pom..muahaha...

nida husna said...

dah follow kamoo taw :)

my new story said...

tq dear..=))