Akhirnya Qi milik Yuna..hurmm..

    OMG!!!!! Yuna & Qi sah bercinta??  cehh..wat2 terkejut + kecewa...hahaha...entry kali pasal Qi & Yuna...lagi2 Qi...adoiii..xboring ke??lantak la nak boring ke x..aku cuma nak wat follow up dari entry sebelum nie je...cehh..follow up konon..memang xleh bla...hahaha..lau nak wat follow up entry rajin je..lau follow up esiemen aku..hampehh...huhuhu...

     okey2..berbalik pada tajuk asal...gosip pasal Yuna & Qi memang dah lama mewarnai industri hiburan tanah air kita...mesti korang pon pernah tengok dalam melodi kan pasal diorang ni... namun, mereka xpernah nak bagi kata-kata macam i love u ke i miss u so much ke bila reporter tanya...hahaha.. tapi bgus jgk Qi xcakap camtu..lau x mau nangis aku..jeles woooo... xde la..xjeles pn..bukan jodoh aku nk wat camne kan..sob2...aku pun kadang-kadang pelik jugak..apesal aku dari tadi nampak gedik semacam je..sebut je pasal Qi, gedik aku datang dengan tiba2..muahahaha...

     errrrmm...Yang selalu aku dengar jawapan Yuna bila diajukan soalan pasal Qi, begini la jawabnye..."Buat masa ini saya tidak nafikan kami memang rapat, tetapi untuk mengklasifikasikan kami sebagai pasangan yang bercinta rasanya itu terlalu awal, " ... bagus jugak Yuna nie kan..xde la nak jawab no komen..no komen.. TAPI....jeng3...saat yang ditunggu-tunggu telah tiba.. tunggu?? ape kejadahnye aku nak tunggu..??
  • (konon-kononnya nak bagi suprise la nie.. sila pura2 terkejut okey...hahaha..)

..Qi Razali is in relationship with Yuna Zarai... status facebook yang pendek & ringkas, namun memberi sejuta makna kepada aku...aik?? aku ke?? xde la...bukan kepada aku laaa...tapi kepada gadis-gadis di luar sana termasuk aku jugak kot..hihihi...ayoooo...si Qi yang cool sudah dimiliki... melepas lagi...xpe la..nak wat camne kan...kumbang bukan seekor.. ayat nak sedapkan ati. tapi ape2 pun aku arap Qi & Yuna akan sentiasa cool... yeaahhh..Qi...keep on rocking babe!!!!!!



  p/s : gambar nie aku xtengok..aku terus tutup mata lepas tulis keep on rocking babe!!! hahaha... :-P

6 comments:

DaRk ViRusZ said...

x cy lgsg..ini gosip smata2!!

my new story said...

gosip 2 perlu...hahaha

adi said...

ngarut kuat demo...ngabe no 1

my new story said...

gapo plop demo nih??style deki pah ceroh...hahaha

DaRk ViRusZ said...

kawe syor kn yuna saman fitnah+saman malu+saman teladan kt demo..wakakakaka

my new story said...

woi pokjat!!!!!!!!!!!!!!