Geng mung!!

    Setelah 4sem ko-k...
       Baru hari nie kami berpeluang JALAN2..
           Dasyat giler kan...
            
                   Nak tau sebab ape??
                      Sebab kami sangat sibok..
                          Sibok la sangat..hahaha

                                Keluar pon kat mall je...
                                    AAHHH...
                                       Mall pon mall laa...
                                           Janji COOLBLOG...
                                               ahahaha....


                                   GENG MUNG!!!!
                                      ~~ MUAHAHAHA~~~


sebelum kejadian lompatan berlaku...

                                                          1...2....3....lompat!!!!
                                                              
                                          hahaha



jom minum...

ssyyyhhhhh..
                                                         jangan nak memekak
                                                      
                                            bagi kami je yang memekak..hahaha

bersama en.zulkamal~~our coach..
                                             ~~~ selamat pagi cikgu ~~~ hahaha                     

coolblog
                                                       mencetus fenomena baru...                                 
                                                  
                                 semakin berleluasa & menjadi-jadi..
                                               
                                                 huahua


jalan mesti ke depan..
                                              ~~ jangan pandang belakang ~~

yang ni lagi aku xfaham
                                     nak suruh orang diam konon..ingat nie library ke???




 muka serius giler...aku nengok pon tension..

                           
korang nak iklan ape sebenarnye???

                                                             aku confius...




minum lagi...
                                                  brape kali nak minum nie woiiiiii!!!              


ape nih??

control cun

orang lain dah terkejut..
                                             tapi boleh plak aku nak peace...ish2..

oppssss...

nampaknye aku sorang je control cun
                                                                      =)




cik lin..dia balik awal...

                 sebab 2 la gambar die xbanyak macam kami...muahaha..

                                                           


6 comments:

Kulat said...

eh, coolblog??kamu buat saya dahaga malam-malam macam nie..

memang tengah dahaga pun sekarang..heh.. ;)

arieysha chan said...

come gilak geng mung!

leinanordinarygirl said...

mung meme sajo wak aku jeles ke??

my new story said...

hehehe..:-P

Hafidzah Hafidz said...

wahhh~ banyak gambar! nice~ suka tengok orang posing2 nih..and lagi best bila posing dgn kawan2 >.<

my new story said...

tq dear..=))