Setelah sekian lama menghilang


Alhamdulilah..dapat jugak aku update blog...lama gila kot xupdate blog ni..hai follower sekalian..rindu aku x??..follower??lagi sekali aku kena bajet follower aku ramai macam blog jejari runcing...

bila dah lama xupdate blog, gaya penulisan pun dah macam budak darjah satu...tergedik sana..tergedik situ...." eleh...alasan semata2..sebelum ni pon gaya penulisan ko memang dah teruk..hakktuihh "...kata mije (bukan nama sebenar) kepada tuan punya blog secara direct dengan muka yang sangat serius tanpa segan silu...

aku bukan sengaja xnak update blog ni..tapi satu tragedi yang tak disangka telah berlaku kepada blog ni..(betol ke penggunaan perkataan aku ni?? ) ..kalo aku cerita dalam blog ni sampai raya tahun depan pun belum tentu abis...nak cakap aku sibuk memang tak la...sibuk menguruskan rumah tangga la kot..hahaha... otak die..abang aku yang kawin kenapa aku plak yang sibuk?? haduyai pon...

Nak cakap lama tak update blog memang betol la kot sampai abang aku pun dah tukar status...dulu bujang..sekarang dah jadi suami orang.. woaahhhh..congrat bro.. dah sebulan abang aku kawin tapi baru hari ni aku sempat ucap tahniah...  adik jenis apakah aku ni?? soalan bernilai rm2000..teettt..masa dah tamat..jawapannya senang je...adik yang sangat baik sebab dalam sibuk pon sempat lagi menulis entry pasal abang...susah kot nak jumpa adik macam aku ni..hahaha..

idea pun dah terbantut..so..aku bagi tengok gambar je la..nanti pandai2 la korang imagine sendiri la yee....berjam-jam aku nak upload benda ni dengan masalah broaband yang tidak menentu emosinya..

gambar di bawah bermula daripada perjalanan kami ke rumah kakak ipar aku... jom kita ke Langkawi....zaaasssss...

atas feri..=))

gemuruh jiwa..semangat membara... (lagu faizal tahir)

ayah cik..abah aku..ayah su..

kenapa bukan pengantin yang aku fokus tp mamat2 belakang 2?? adeeehhh...

okey...abang aku disamping isterinya (kak mila)...
hai..saya anuar zain..hahaha
cis..disebalik daun..bujet pro amik gambar..hahaha
hahahaha....

my family (^_^)
hehehe...

  okey...gambar di atas masa kenduri belah pengantin perempuan kat langkawi... sekarang kita pegi kelantan pulak....kenduri belah pengantin lelaki....


gua dah jadi suami orang bro...lu ade?? hahaha..



jemput makan..

kompang dipalu..pengantin malu...




pink colour
my mum..

"amik gambar abah" katanya..tapi dia pandang belah lain..haha      


(^_*)
helooo geng...
 
ini pon geng saya jugak..
bila gua jumpa geng macam ni la jadinya...



3 comments:

Mie Kickdefella said...

npe gmba i jd g2??
superimp0se ker??? haha

my new story said...

hahaha...i sengaja nk sabotaj u...
amacam?? ensem x gmbr 2??

Mie Kickdefella said...

encem? x..kacak jer pn..huhu