Lu Langsi Lu Mati

   Ooyeaaahhhh...

   Alhamdulillah...aku kembali mengUpdate blog setelah berabad lamanye aku menyepikan diri...nie bukan pasal merajuk atau ape..tapi ini disebabkan oleh musim final yang telah merobek jiwa dan emosi aku....aku sedikit sibok dengan aktiviti mentelaah buku....sampai xcukup tido..pegi mana-mana mesti dengan buku...tak boleh berjauhan..WAJIB baca...tipu sekejap..ngeh3.....

  Actually.. i still have 3 more papers to go...semuanya paper kewartawanan...arghhhh...cepat la habis...(@-@)...haaaa...arghhh2 jgk..tapi tanpa diduga...dalam kekalutan menghadapi final, aku masih lagi berkesempatan untuk melepakkan diri...dengan alasan untuk melepaskan tekanan...hahaha..amacam?? kukuh x wa punya alasan?? okey.. sangat kukuh bagi aku...=))

    Hari nie, dengan penuh girangnya aku bersama-sama coursemate aku pegi  tengok wayang...cite KONGSI...lu langsi lu mati!!!! punya la excited aku nak nengok cite nie...nak tau pasal ape?? sebab tuan director untuk cite nie adalah Farid Kamil...yeaahhh..syabas diucapkan kepada beliau..hehehe...(suka gaya gedik)....bila sebut je nama Farid Kamil aku mula la nak menggedik..tension tol.. tu belum aku panggil ---> Farid Kamil my babe...lagi la gedik gayanya...hahahaha...



    Berbalik kepada tajuk asal...untuk makluman kalian..aku tulis entry ni bukan tujuan untuk mengomen pasal cite KONGSI...apatah lagi nak mengutuk cite nie....heelooooo...wa peminat Farid Kamil okey...mana mungkin wa nak kutuk die...ngak mungkin dong...semua cite die wa akan support...xkira...xbest pon wa tetap cakap best...wa peduli hape..besttt..bestttttt...sebab die bestt...hahaha... adeeehhh...boleh masuk dalam golongan peminat fanatik x aku?? hahaha...

   Dalam cite nie aku sedikit kecewa sebab farid kamil cuma ade satu scene je...scene die pon xlama..kejap je.. tapi sempat jugak aku tengok die walaupun hanya beberapa minit..tapi seperti biasa..lakonan die tetap mantap & berkesan walaupun 2minit...(puji lagi)..hahaha...setelah selesai menonton...tiba-tiba dengan tidak semena-mena aku dibaham oleh member aku...boleh pulak die cakap mata aku langsung xberkelip time nengok scene farid kamil...ish2..haruslah der..scene tu dah la kejap je..kalo wa berkelip rugi la der...hahaha...amboi2..mentang-mentang la ang tau aku minat die, saja la tu nak kutuk aku kan2...haaiissshhh...ape ko ingt aku robot ke sampai boleh tahan mata xbagi berkelip...ayooooo...minat2 jugak..tapi kesihatan mata harus dijaga...aikk..ade kaitan ke?? macam x sampai je..hahaha...

    okey..aku dah mula melalut..adalah lebih baik kalo aku pegi sambung aku punya aktiviti iaitu study...cheewaahhh..saje la 2 nk bagitau dalam blog..hahahaha...tapi sebelum tu aku nk pesan ~~~~ untuk sahabatku saudara Ucob..lu jangan nak kutuk-kutuk pasal cite KONGSI kat lu punya blog...xpayah...tunggu lepas cite 2 box office dulu...hahaha...




P/S : CITE KONGSI MEMANG BESTT....BESTT GILER...(^_^)...Kalo ade sape2 terbaca enty kat blog ucob yang ngutuk pasal cite nie sila jangan percaya okey....hahahaha


4 comments:

EZAD AMIR said...

plot cite ni xsedap lgsg...nsib baek la SS ada..

nureenina said...

nak tengok KONGSI..tapi malas kuar..hahaha

bUdak maCHo said...

mu menipu yerr~~~

http://lagendabudakmacho89.blogspot.com/2011/05/preview-flem-kongsi-lu-langsi-lu-mati.html

my new story said...

budak macho : hahaha..mu xpyah nk kutuk2 kat blog mu...cisss..