Semua pasal aku bukan pasal kauorang

1) Aku paling benci tengok cite Mr.Bean yang macam cilake


2) Kalo makan ayam..aku makan bahagian dada je..bahagian lain aku rejek teros


3)  Aku suka tengok cite hagemaru...macam bangang pun ade cite 2 tapi aku suka...hehe


4) Aku tak bole tatap mata orang hensem...hahaha


5) Aku paling benci motor RXZ... dengar bunyi je pun aku dah hangin satu badan


6) Aku suka tegur orang dengan perkataan ' woii ' ... amacam?? gangster tak gua??


7) Aku rasa macam nak sepak je bila lelaki dengan badan yang ketul-ketul  macam ahli bina badan


8) Aku paling takut binatang yang lembik macam ulat & lintah...seyes...kalo tak nak kena bunuh jangan cuba nak takutkan aku dengan benda ni


9) Aku tak suka lagu jiwang karat melayu..macam ukays dan seangkatannya.. bole parkison aku dengor..


10) Bagi aku chinese look tu hensem doe...(wink2)


11) Aku selalu mimpi benda yang tak masuk akal...kelakor gila...yang paling aku tak tahan hampir setiap malam mimpi..bungok kan..hahaha


12)  Sebelum tido mesti basuh kaki, gosok gigi, cuci muka


13)  Aku xleh minum air yang tak berapa nak sejuk...ais kasi lebih sebab senang aku nak gigit ais bila air dah abis...(pejadah ayat aku neh??)


14) Bila tengok movie aku mesti tengok heronya dulu..hik2..jelas terserlah kenormalan aku..


15) Benci dengan lelaki yang control macho


16) Menyampah dengan Amir tapi aku suka Jozan


17) Study sambil dengar lagu best


18) Aku sangat suka mengelamun...


19) Aku cukup sinonim dengan gelaran tembam atau bulat... xde pulak orang nak panggil aku cantik ke..cumil ke..gojes ke..sentap..hahaha


20) Bila fb dah bersepah-sepah dengan aku punya status, itu tandanya aku dalam kecelaruan emosi atau saja nak menggila


21) Baru kali ni aku kenal ubat sakit gigi setelah 21 tahun 11 bulan aku hidup...sebelum ni aku kenal ubat demam je...


22) Cukup bengang dengan nyamuk yang suka kacau aku nak update blog...argghhh...lembu betol la ko nyamuk!!



23) Tak faham dengan budak kampung aku yang suka pakai sunglasess 24 jam straight



24) Aku tak boleh tahan dengan sejuk..stokin memang wajib sebab kaki adalah anggota badan aku yang paling tak tahan sejuk..




25) Cukup bengang dengan budak cina tepi bilik aku yang suka basuh baju macam basuh kapal terbang...kalo masa 2 aku tengah gosok gigi, dengan aku2 sekali dia basuh...grrrrr




26) Aku sangat gembira bila kucing berak depan bilik sebelah ( bilik budak cina td)  dan kami akan meraikannya gelak beramai-ramai.....amekaw...padan muka...




26)  Sekor berok pernah buat perbuatan terkutuk depan bilik aku...kurang hajor punya berok!!



27) Paling benci orang yang pandai guna tandas tapi tak reti nak flash...tinggal taik bagi orang tengok memang haru





28) Pernah terlanggar dinding...sampai sekarang parut masih lekat kat pipi... sebab parut ni la aku direjek dari America's next top model..




29) Suka cakap terbalik dengan family aku.. misalnya gemuk ckp kurus... weh..line celcom laju gila kan..( hakikatnya weh..line celcom ni saja nak suruh aku mencarutkan )




30) Aku xkan kurang ajar dengan orang tua sebab aku selalu imagine dia mesti ada anak lelaki yang kacak...hik2...







3 comments:

aini ibrahim said...

3, 4, 10, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 22, 27, 30.

sama cam aku. hehe.

AzriDeris said...

ish3....ehmm no komen....=)

my new story said...

noni : sama ea?? bagus2..hahaha

azri : haha..=)